Over ons

Tijden veranderen en zo ook vraag en aanbod.

Taxi vanuit is een initiatief van meerdere taxi ondernemers.

Doordat er wordt samengewerkt ontstaat er een groot bereik. Met een bulk aan taxi ervaring proberen wij hiermee de klant nog beter en sneller te bedienen. Dit resulteert in lagere prijzen, lagere bedrijfskosten en hogere kwaliteit.

Wij zijn vooral gespecialiseerd op gebied van luchthavenvervoer en bieden daarvoor dan ook verschillende taxi woerden schipholmogelijkheden aan. 

Schiphol Taxi discreet, representatief en professioneel: Taxi vanuit is een ervaren, dynamisch en ondernemend taxibedrijf gevestigd in midden van het land. Met een bulk aan taxi ervaring en gespecialiseerd  in Schiphol-service en zakelijk taxivervoer. Wij werken met vaste, aantrekkelijke tarieven en werken zowel binnen als buiten Nederland.

Taxi vanuit Amersfoort – uw partner in luchthavenvervoer & personenvervoer – heeft moeten besluiten om per 01 November een tariefswijziging voor taxivervoer door te voeren.

Aan de prijsstijging liggen diverse economische redenen ten grondslag. Naast de dalende inkomsten gedurende de coronapandemie, zijn dit o.a. de stijgende brandstofprijzen, een verhoging van de verzekeringspremies en een trend binnen de taxibranche.

Om ervoor te zorgen dat de verdiensten van onze chauffeurs niet dalen en wij u een professionele service kunnen blijven bieden, hebben wij besloten de tarieven te verhogen. Naast een uitmuntende service, heeft het welzijn en een eerlijke salariëring van onze chauffeurs voor ons hoge prioriteit.

Ondanks de tariefwijzigingen is Taxi vanuit nog steeds een betaalbare optie voor diverse soorten taxivervoer. Onze professionele en veilige taxiservice met snelle aankomsttijden blijft uiteraard ongewijzigd.

Taxi vanuit Amersfoort staat 24/7 voor u klaar. Op zoek naar passend particulier of bedrijfsvervoer? Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag snel en veilig naar de gewenste bestemming – voor zowel korte als langere afstanden.

Hebt u vragen naar aanleiding van onze tariefswijziging? Wilt u weten wat dit voor u betekent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Taxi vanuit Amersfoort – wij helpen u graag op weg…